Home solution

Një gamë sistemesh (Carrier/Toshiba) për çdo nevojë për ajër të kondicionuar dhe ngrohje/ftohje me vlera shumë të larta të efikasitetit të energjisë, me një dizajn modern dhe besueshmëri rekord. Kampionë te kursimit të energjisë, ato krijojnë një mjedis të rehatshëm për të gjithë familjen

Profesional Solution

Zgjidhja më e avancuar teknologjike për klimatizimin e ndërtesave të mesme e te mëdha. Sistemet Hidronike dhe VRF qe garantojnë rehati, siguri, besueshmëri, fleksibilitet dhe kursim të energjisë. Ato janë zgjidhja optimale për Vila/Apartamente, qendrat tregtare, zyrat, spitalet dhe hotelet etj.

Invisibel Heating and Coling

Në sistemin tonë komfort, teknologjia rrezatuese nga dyshemeja, tavanet ose mure ndërvepron me pompat e nxehtësisë me efikasitet të lartë, pajisjet elektronike për të kontrolluar temperaturën/lagështinë e dhomës dhe njësitë e trajtimit të ajrit.

BA and BMS

Building Automatin eshte një sistem automatizimi për të gjithë llojet e aplikacioneve HVAC. Falë BA (BMS)-Siemens funksionimi i impiantit dhe monitorimi mund të kryhet nga një PC ose smartphone në çdo kohë dhe nga çdo vendndodhje

Rreth Nesh

Profesion Klima

Misioni ynë është të krijojmë komfortin maksimal duke siguruar zgjidhje, produkte, sisteme dhe shërbime të një niveli sa më të lartë, bazuar në zhvillimet më të fundit të teknologjisë dhe mendimit njerëzor, sidomos në fushën e ajrit të kondicionuar.

  • E themeluar në Nentor 2000
  • Produkte & zgjidhje të certifikuara
  • Partnerët tanë janë; Siemens, Carrier, Toshiba etj.
Me Shume

Produktet

Home solution

Sisteme komforti e eficente banese (Carrier,Toshiba)

Me Shume

Sistem Trajtimi Uji

Mbrojtje kripezimi I pasijeve sanitare elektronike

Me Shume

Paisje Hidrosanitare

Filtrim trajtimi uji I pishem dhe rubineteri saniatare

Me Shume

Siemens

Termostate, valvula, kontroll ne distance

Me Shume

Radiatore

Radiatore klasike dhe moderne

Me Shume

Panele Diellore

Kolektore diellore natyral dhe profesionale

Me Shume

Ngrohes me drru dhe pelet

Oxhaqe druri ngrohes uji dhe ajer, Ngrohese me ajer pellet

Me Shume

Furra drruri per gatim

Oxhak me dru ngrohje radiante dhee ajer plus gatim

Me Shume

Partneret Tane